Het is duidelijk een van

Het is duidelijk een van de beste overhemdenmerken, het is het Franse merk Hast. Het is geen onbekende op mijn blog, ik heb er al meerdere artikelen aan gewijd. Het Parijse merk, opgericht in 2012 door Thomas Diez en sindsdien vergezeld door Emmanuel Denieau en Samy Ziani, biedt herenkleding van hoge kwaliteit met milieuvriendelijke verbintenissen, zonder marketingbanners. Op het moment van de oprichting was het idee eenvoudig en baanbrekend: hoogwaardige en duurzame formele overhemden maken, met minder tussenpersonen en produceren van natuurlijke materialen in Europa. Sindsdien heeft het merk zijn weg gevonden en is de garderobe behoorlijk uitgebreid. Naast zijn overhemden biedt het jassen, broeken, truien, poloshirts en zelfs een reeks accessoires: sokken, hoeden, sjaals, lederwaren…

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.